Approved to Rent!

Ljud, Ljus & DJ utrustning att hyra i Uppsala

Approved to Rent!

"Sound and Light equipment FOR DJ's delivered BY DJ's"

United DJ i sammarbete med DJ Gugge kan erbjuda utvalda DJ's, Nationer och festvåningar i Uppsala att hyra Ljud, Ljus & DJ utrustning som passar event upp till 150 personer.

För Bröllopspar som ska ha sin fest på någon av de i Uppsala centralt belägna festvåningarna och inte har budget för att hyra in en DJ så har vi ett erbjudande med Ljud, mikrofoner, samt leverans, ihopkoppling, test och efter festen så river vi anläggningen och kör hem dem. Ni betalar hyran vid leverans via Swish.

I Uppsala så finns det låg och mellan kvalite system att hyra i massor till ganska föremånliga priser. Men vill man ha kvalite så har det bara funnits ett ytterst fåtal företag att hyra av om man vill ha nya moderna d&b, Meyer, Nexo eller L-ACOUSTICS som klassas som "top of the line" innom PA.

Från och med 2020 så erbjuder United-dj i sammarbete med DJ Gugge Uppsalas Nationer, festvåningar och DJ's hyra en NEXO PS 10R2/LS600 ljudrigg och som option DJ bänk och ljudrigg som passar till företagsevent, Bröllop eller Nations event.

Kravet för att hyra är att man är en festvåning/nation i Uppsala, eller en Uppsala baserad DJ som är aktiv i DJ forumet på Facebook "The Uppsala DJ Hustle" och har arbete på en festvåning eller Nation i Uppsala.

Utrustningen hyrs INTE ut till Icke kända Uppsala DJ's eller till privata Fester (Ungdoms fester, 20,30,40 års fester) eller till Nattklubbar.
United-DJ förbehåller sig rätten att inte hyra ut till vem som hellst utan konceptet riktar sig till just utvalda sammarbetspartner av DJ's & Nationer/festvåningar som behärskar utrustningen.

Ljud

2x Nexo PS 10-R2 Toppar (10” toppar), klarar av att spela upp till 132 dB
2x Nexo LS600 Basar (15” Bas), Klarar av att spela upp till 138 dB
1x Nexo DTDamp 4x1250w Slutsteg (11 A)
1x Nexo Digital DT Controller DTD
2x K&M ”dansbandspinne”
2x 5m högtalar kabel
2x 3m högtalar kabel
1x 5m Strömkabel med Power Spekon kontakt (230V).
2x 3 m XLR Line kabel.

DJ utrustning och Ljusrigg

Pioneer DDJ 1000 Kontroller
Pioneer RB-DMX1 DMX kontroller
2x ADJ Inno Pocket Scanner
2x ADJ Inno Pocket Roll
4x ADJ VBAR
4x ADJ HEX PAR
1x Ljusstativ
1x T-bom fästen för ljus
1x 5m Ström & DMX kabel (Power Spekon)
1x K&M DJ Bänk stativ

För mer information kontakta oss!