United DJ

Telefon: 0702-398 398

e-post: Klicka här

DJ Förmedling

Uppland, Gästrikland

Dalarna och Stockholms län

 
Hem Om oss Event & Fest Bröllop Uppsala & Stockholm Gävle Kontakta

Vilka är vi?

United DJ är en samarbetsform mellan sex separata företag som tillsammans har över 100 års erfarenhet

av nöjesbranschen. Hos oss kan du få hjälp med det mesta, men oftast förmedlar vi rutinerade DJ's och teknik till företagsevent och privata tillställningar som bröllop och födelsedagar.

Inom denna DJ-förmedling hittar ni några av Mellansveriges mest aktiva och erfarna Event & Bröllops DJ's. Vi är sex killar från Uppsala, Norduppland och Gävle som jobbat som DJ's i många år. Vi har alla ett genuint musikintresse, bred musiksmak och är därmed inte främmande att spela någon musikstil. Vi har samtliga minst 10 års erfarenhet (vissa 25) och har alla passerat 30 födelsedagar.

Hur fungerar det att anlita oss ?

När ni anlitar oss så kan ni vara säkra på att vi kommer att göra vårt yttersta för att göra Ert arrangemang till en succé. Vid första kontakten med oss vill vi gärna ha reda pa "När? Var? Hur?" dvs. datum, tid, plats, lokal, typ av arrangemang, musik, antal gäster, om - och hur mycket ljud- & ljusanläggning som önskas etc.

Dessa faktorer avspeglar sig sedan på priset. När vi fått din förfrågan ser vi vilken av oss som är ledig och bäst lämpad för just ditt arrangemang.

Varför United?

Varför då denna förmedling? Jo... under de senaste åren har vi märkt en ökad efterfrågan på våra tjänster. För att inte ge våra kunder det tråkiga svaret:
"Tyvärr kan jag inte det datumet - Du får ringa någon annan" så kan vi nu genom denna förmedling lättare hjälpa dig som kund att hitta en likvärdig DJ till arrangemanget.
När ni kontaktar oss ser vi direkt om någon av vara DJ's är tillgänglig på det önskade datumet. Det händer ju ibland att vi alla är bokade, men då försöker vi via vårt kontaktnät få tag på någon annan som är ledig som vi då kan tipsa om.

Vi är verksamma i hela landet, men främst i Uppland, Stockholm, Västmanland, Gästrikland, Hälsingland och Dalarna.

Historia

Hur börjaded det hela egentligen? Läs mer här.... »

Nyheter

Här kan du läsa om några utvalda jobb vi gjort tidigare. Läs mer här.... »

bild5

mirrorball1

bild1

bild2

16

c9603

 

Välkommen att kontakta oss på UNITED DJ !