United DJ

Telefon: 0702-398 398

e-post: Klicka här

DJ Förmedling

Uppland, Gästrikland

Dalarna och Stockholms län

 
Hem Om oss Event & Fest Bröllop Uppsala & Stockholm Gävle Kontakta
Hem Om oss Event & Fest Bröllop Uppsala & Stockholm DJ's Ljud & Ljus Gävle Kontakta

Ljud & Ljus

United-DJ Uppsala har de bästa ljudanläggningarna som mobila DJ's härifrån kan leverera. Till stor del jobbar vi med QSC som högtalare, samt Denon DJ som Media spelare & Mixers. Det kan skilja sig lite vilken utrustning våra DJ's använder.

Ksub_overview.jpg

Ljudet är minst lika viktigt som musikvalet under kvällen. Höga ljudnivåer kan skada örat om man inte har rätt ljudutrustning som är byggda för ändamålet och är i händerna på en kunnig person som vet hur högt man kan och får spela. Våra DJ's är mycket kunniga här.

En av våra QSC anläggningar som vi använder med en högtalarmultiprocessor så har vi tillsammans med företaget Servatronic AB mätt in ljudet och stället in det så att det går inte att få ett mer perfekt ljud i Uppsala på en sån liten anläggning. Vi kan även ställa in den så att det inte går att spela högre än en viss ljudnivå. Detta används i första hand vid uthyrningar av anläggningen till event där det är extremt viktigt att hålla en viss max ljudnivå. T ex ett event där barn under 13 har tillträde.

De flesta av Uppsala baserade DJ's vi använder jobbar med Denon DJ som Media spelare och Mixer. Det beror dels på ljudkvaliten i Denons utrustning men även att de erbjuder sökfunktioner på ett helt annat sätt jämfört med Pioneer. Eftersom våra DJ's jobbar mycket med önskemål så är det viktigt för oss att snabbt kunna hitta önskemålen. Våra DJ's har Denon HS5500, S3700, S1200 spelare, eller så kör de Serato eller Traktor som DJ programvara. Mixers så används Denon X1700, X1500 eller X120.

Vid riktigt stora event så tar vi in ljudanläggningar från våra sammarbetspartners Servatronic AB & Audio Light Design AB

Ljus:

Våra DJ's brukar använda sig av Martin Acrobat som ljuseffekt eftersom den täcker ett dansgolv väldigt bra. Men vi har även LED Moving Heads och LED RGB PAR 56. Allt detta kan vi sköta antingen via enkla DMX kontrollers till Martin Lightjockey.

image-7.pngimage-6.png

 

Vid behov så kan vi ta hjälp av Audio Light Design för att ljussätta erat event.