United DJ

Telefon: 0702-398 398

e-post: Klicka här

DJ Förmedling

Uppland, Gästrikland

Dalarna och Stockholms län

 
Hem Om oss Event & Fest Bröllop Uppsala & Stockholm Gävle Kontakta

Event

Söker ni efter en DJ till Ert event? Eller är ni kanske ett event/PR-bolag som söker erfarna DJ´s? Vänd er till oss...

Läs mer»

Företagsfester

Söker ni efter en DJ till Er företagsfest? Eller är ni kanske ett event som söker erfarna DJ´s till er kund som ska ha företagsfest?

Läs mer »

Privatfester

För dig som ska ha en födelsedagsfest så kan vi erbjuda DJ's som spelar en blandning av låtarna från er ungdom till dagens moderna hits. Ni kanske vill ha en nostalgikväll med enbart proggmusik, en Studio54 70-talskväll eller ett Dansotek med dansbandsmusik? Detta är inget problem för våra DJ's.

Läs mer» 

Temafester

Är det dags för årets företagsfest? Ni sitter i festkommitten men saknar idéer om hur ni ska få årets fest till något oförglömligt? Låt oss hjälpa till med Teman som går genom hela kvällen. Vi kan hjälpa till med allt ifran dekor till musik som speglar temat.

Läs mer»  

Nattklubb/Bar DJ

Söker eran klubb eller bar efter erfarna DJ's? Är ni trött att själva behöve leta up duktiga DJ's och göra bokningsscheman för alla helger. Vänd er till oss så tar vi över ansvaret för denna biten.

Läs mer»

Studentnationer

Söker eran Nation efter erfarna DJ's till en Gasque, disputation eller Bal. Vänd er till oss så kan ni få DJ's med mångårig erfarenhet av Uppsalas Nationer.

Läs mer»