United DJ

Telefon: 0702-398 398

e-post: Klicka här

DJ Förmedling

Uppland, Gästrikland

Dalarna och Stockholms län

 
Hem Om oss Event & Fest Bröllop Uppsala & Stockholm Gävle Kontakta
Hem Om oss Event & Fest Bröllop FAQ Uppsala & Stockholm Gävle Kontakta

Bröllops DJ...

 

En av livets viktigaste och vackraste dagar. En händelse som man ska minnas med glädje hela livet.
En stor del för en lyckad fest är musiken och hur det framförs. Våra DJ´s har mångårig erfarenhet av att spela på bröllop och förstår verkligen vikten av en lyckad fest!bakgrund_brollop

Som DJ är det alltid en härlig utmaning att spela på bröllop. Ofta är det en stor åldersspridning och man ska ju alltid försöka göra så många som möjligt nöjda.
Som ni förstår så krävs det både erfarenhet, brett musikkunnande och brett utbud för att möjliggöra detta ansvarsfyllda uppdrag.

 

Planering...

Vi ställer självklart upp på ett personligt möte om så önskas. Där vi kan gå igenom planering, önskemål och upplägg inför festen. Era favoritlåtar tar vi självklart gärna emot på en lista.
Vi kan även tipsa om solister till kyrkan och annat som hör bröllopet till. 

 

Varför välja oss...

Våra nyckelord är erfarenhet och kvalité. United DJ erbjuder i första hand kompetenta DJ´s som vid behov och enligt önskemål kan kompletteras med förstklassiga professionella ljud- och ljusanläggningar.

Några av våra konkurrenter hyr tyvärr i första hand ut anläggningar (i varierande kvalité). I andra hand erbjuder man att få med en DJ som sköter den. Resultatet av detta kan förstås bli förödande. En erfaren DJ är det absolut viktigaste!
Vill ni dock hyra enbart en förstklassig anläggning till ert bröllop så kan vi förstås även ordna detta

 

Vad kostar det?

Våra DJ´s är prisvärda och levererar en produkt som ska andas kvalité från första kontakten. Ni som brudpar ska inte behöva oroa er för att det ni anlitat inte ska uppfylla era önskemål.

Eftersom ingen fest är den andra lik är det svårt att ge generella prisuppgifter. Därför ber vi er kontakta oss med hjälp av vårt kontaktformulär så kommer vi att kontakta er så snart som möjligt.

 

Fler funderingar?

Kontakta oss eller läs våran FAQ som kanske ger svar på ytterligare frågor.

 

Klicka här för att komma till FAQ:n.